? Frågor & Svar runt tvätteriet ?

Vi på TvättNet AB vill att våra kunder skall vara fullständigt nöjda med vår service. Vi kommer att succesivt bygga upp en panel med frågor och svar som vi samlar in från Er, våra kära kunder. Om det är ett problem i vår tjänst eller den service vi tillhandahåller, så försöker vi rätta till det omgående. Är det en fråga som är av mer informationsmässig karaktär, så kommer den att hämna här i vår "Frågor & Svar" panel.

Så är det något ni tycker är oklart, snälla ta kontakt med oss via vårt kontaktformulär. Alla synpunkter är viktiga för oss, det som kan verka som en petetess för er kan vara avgörande för någon annan.
Miljövänlig vattentvätt hos TvättNet AB i Västerås
Hur bokar man?
Som privatperson kan du antingen göra en enskild bokning på sidan BOKA/HUSHÅLLSTVÄTT eller beställa vårt prisvärda abonnemang genom sidan BOKA/ABONNEMANG.
Som företagare kontaktar du oss genom sidan "FÖRETAG" så återkommer vi med förslag och offert.
Hur packar jag tvätten?
Enkelt... allt osorterat i en tättförslutande påse/väska. Abonnerar du på vår tjänst så får du en ändamålsenlig "tvättsäck" från TvättNet AB.
Vilken tid hämtas tvätten?
Enligt körschema som ni finner på sidan BOKA/HUSHÅLLSTVÄTT.
Betalar man för hämtning/lämning?
Hämtning och lämning kostar 300:- efter RUT.
Hur betalar man?
Som privatkund utan abonnemang betalar du via e-faktura, pappersfaktura fås efter begäran. 10 dagar netto.
Har du abonnemang betalar du via faktura 1 ggr/månad.
Hur fungerar RUT-avdraget?
Taket för rutavdrag är 75 000 kr per person och år. Våra priser är inklusive RUT-avdrag. För att åtnjuta detta måste ni som privatperson uppge ert personnummer vid beställning.
Det är en lapp på mina returnerade kläder gällande omtvätt, vad betyder det?
Betyder att TvättNet har gjort allt i sin makt för att få bort fläcken, vi kan inte få bort fläcken utan risken att skada tyget på plagget. Vi erbjuder en fri omtvätt av plagget och den sker på kundens (din) risk. TvättNet bearbetar fläcken hårdare och tar din önskan på att eventuellt skada tyget i förmån för att få bort fläcken. Vill Du boka omtvätt kontaktar Du oss.
Har Ni kemtvätt?
Ja, vi är ombud och kemtvätten hämtas varje Tisdag och hämtas hos oss Onsdagen veckan efter.
Har Ni mattvätt?
Ja, vi är ombud och mattor hämtas upp varje Tisdag och hämtas hos oss Onsdagen veckan efter.
Tvätteri Västerås